Historický objekt

Nevšednú príležitosť predstavuje predaj tohto súkromného historického sídla v jednej z najvýznamnejších vinárskych oblastí na svete - Bordeaux. História tohto kaštieľa siaha až do roku 1545, celkovo zrekonštruovaný bol v roku 1992 a dodnes je starostlivo udržiavaný. Objekt ponúkne približne 700 m2 úžitkovej plochy s 8 kompletne vybavenými spálňami a ohromujúci park s veľkosťou 1,7 ha.

Hlavné podlažie (300 m2) zahŕňa priestrannú vstupnú halu s veľkolepým kamenným schodiskom, kuchyňu, jedáleň, jedáleň Ľudovíta XVI, salónik Ľudovíta XV, zimný salón s kamenným krbom, drevom obloženú knižnicu, ďalej toaletu a práčovňu. Na poschodí nájdete 4 veľké spálne - všetky s en-suite kúpeľňami, na druhom poschodí potom ďalšie 4 spálne so zdieľanou kúpeľňou. Ďalej je tu k dispozícii bar, relaxačná zóna s televíziou a dostatočné úložné priestory. Elegantné sídlo zahŕňa dekoratívne prvky ako je drevené obloženie, prírodný kameň a vynikajúce remeselné spracovanie viditeľné naprieč celou nehnuteľnosťou.

Renovované kamenné hospodárske budovy (s plochou spolu vyše 1 000 m2) poskytujú skladové priestory (záhradná technika, bicykle atď.), dielne alebo garážové parkovanie. Jedna z budov bola prestavaná na garsónku s vlastným sociálnym zariadením. Okrem hospodárskej budovy je tu tiež vínna pivnica - ideálna pre degustáciu, skladovanie a výrobu sudového vína.
Súčasťou je tiež sofistikovaný kamerový systém s ovládaním cez mobilný telefón (zahŕňajúci vstupnú bránu) a účinný klimatizačný systém poskytujúci teplý aj studený vzduch.

Sídlo je zasadené do očarujúcej dediny s neďalekým kanálom a ponúka tak výborné možnosti pre cyklistiku, jogging alebo prechádzky. Pár kilometrov od sídla sa nachádza mestečko s trhmi, obchodmi, reštauráciami a ďalšími službami.

Sídlo cca 700 m2, pozemky 1,7 ha, hospodárske budovy vyše 1 000 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    27477
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Úžitková plocha
    700 m²
  • Pozemok
    1 700 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.